0348 820 980 mail@bercon.nl

Accountancy

Online suite voor de niet-boekende client

 

Van administreren naar adviseren

Als accountant wilt u uw cliënten zo goed mogelijk van dienst zijn. Proactief adviseren in plaats van reactief. Om klaar te zijn voor de ondernemer van morgen wilt u uw dienstverlening transformeren van administreren naar adviseren. En u wilt uw tijdsdruk kunnen managen. Dat kan met onze suite voor online samenwerking. U werkt efficiënt samen met uw cliënt en uw cliënt houdt 100% inzicht in zijn/haar bedrijfsvoering. De online suite voor accountancy bestaat uit:

 • Unit4 Multivers Accounting Online
 • Unit4 Management Monitor inclusief aanverwante applicaties
 • Unit4 Basecone

Met Unit4 bent u klaar voor de toekomst en maakt u de stap van serviceverlener naar adviseur!

Waarom gebruik maken van de Online Suite?

De meerwaarde van de Online Suite voor de accountancy is dat deze u als accountantskantoor diverse mogelijkheden biedt om efficiënt samen te werken met uw cliënt. Dat levert niet alleen voor u maar ook voor uw cliënten diverse voordelen op.

Voordelen voor de accountant

 • Minder uren met lage marge en dus meer omzet en tijd voor advisering en intensivering van de klantrelatie
 • Volledig in de cloud: geen zorgen meer om ict, backups, updates en toegang.
 • Sterke reducering van de piekbelasting aan het einde van het kwartaal: u krijgt grip op uw tijdsbesteding en kunt werkzaamheden beter spreiden
 • Tijdrovende processen maximaal automatiseren:  van invoeren per regel naar sturen op uitzondering
 • U maakt de stap van serviceverlener naar proactieve adviseur

Voordelen voor uw cliënten

 • Volledig digitaal werken biedt 24/7, vanaf elk device, realtime inzicht in financiele KPI’s
 • Facturen versturen zonder boekhoudkundige kennis
 • Betalingen verrichten zonder eigen boekhoudpakket
 • Optimale samenwerking met accountant dankzij tools die realtime koppelen met het kernsysteem Unit4 Accounting Online
 • Met lagere kosten een maximaal resultaat behalen

Online Suite voor de niet-boekende client

U beheert de volledige administratie van uw cliënt in Unit4 Multivers Accounting Online en zorgt ook voor de administratieve verwerking ervan. Om de administratie zo efficiënt mogelijk te kunnen voeren, kunt u per administratie gebruikmaken van diverse optionele functionaliteiten:

Multivers Accounting Online

Met Unit4 Multivers Accounting Online biedt u uw cliënt alle voordelen van een goede administratie zonder dat hij zich bezig hoeft te houden met traditioneel boekhouden. Het enige wat hij hoeft te doen, is een foto te maken van zijn facturen. Deze worden vervolgens automatisch geboekt. Dankzij de bankenkoppelingen is zijn administratie altijd actueel. Via de management monitor krijgt de ondernemer 24/7 inzicht in zijn administratie. En uw cliënt kan ook zelf elektronisch factureren.

Unit4 Basecone

Verwerk facturen digitaal

Met de samenwerking van Unit4 en Basecone Herken en Boek hebt u een online applicatie die u helpt facturen op eenvoudige wijze aan te laten leveren en vervolgens snel te verwerken in Unit4 Multivers. U bepaalt zelf of u de facturen en kasbonnetjes aan laat leveren via de app, de mail of gewoon via de applicatie zelf. Gebruiksgemak staat voorop zodat u gemakkelijk de stap naar digitalisering kunt maken. Natuurlijk kunt u facturen ook eerst laten fiatteren voordat deze geboekt mogen worden. Kosten: EUR 1,00 per maand en EUR 0,29 per factuur. Optioneel: autorisatiegebruiker EUR 4,50 per maand.

Management Monitor

Om uw cliënt meer inzicht te bieden in zijn financiële situatie kunt u hem of haar eenvoudig uitnodigen voor het gebruik van de Management Monitor. Dit is een online dashboard dat toegankelijk is via internet en op alle mobiele apparaten geraadpleegd kan worden. Op dit dashboard ziet uw cliënt zaken als bijvoorbeeld resultaat, omzet, kosten, nog te ontvangen bedragen en nog te betalen facturen. Kosten: gratis

Bankenkoppeling

De online bankenkoppeling leest automatisch bankafschriften in waarna u deze eenvoudig kunt verwerken. U hebt realtime inzicht in het banksaldo. Deze functionaliteit biedt u optimale effectiviteit in combinatie met de Rabobank, ING en ABN AMRO. Voor overige banken kunt u een MT940 bestand downloaden en inlezen. De koppeling met ING en Rabobank gaat nog een stap verder en zorgt er voor dat uw cliënten direct vanuit de Management Monitor een betaalbaarstelling kunnen versturen. Kosten: gratis

Betalen

Uw cliënt kan de openstaande facturen van leveranciers selecteren en ter betaling aanbieden bij de bank. Omdat dit direct vanuit de administratie gebeurt, heeft u ook een optimaal matchingsresultaat bij het (automatisch) inlezen van de bankafschriften. Cliënten die werken met ING of de Rabobank kunnen direct vanuit de oplossing een betaalbaarstelling versturen. Werken met down- en uploads behoort zo tot het verleden waardoor processen nog efficiënter verlopen. Kosten: EUR 3,00 per maand.

Factureren

Uw cliënt maakt onderweg of op kantoor eenvoudig een verkoopfactuur aan waarna deze direct digitaal naar de klant wordt verstuurd. Het verkoopboek in de administratie is direct bijgewerkt en ter bewaking is een nieuwe debiteurenpost is aangemaakt die ook te volgen is vanuit de Management Monitor. Kosten: EUR 5,00 per maand.

Herinneren

Met de module Herinnering kan uw cliënt vanuit Unit4 Multivers Management Monitor via een self-driving mechanisme zijn of haar klanten attenderen op nog te betalen bedragen of vervallen posten. En dit alles via een intuïtief mechanisme met kleuren en iconen. Zo heeft de ondernemer ook zonder kennis van debiteurenbeheer volledig inzicht in de debiteurenpositie en ziet hij waar aandacht vereist is. Uiteraard kan uw clënt altijd specifieke klanten en/of facturen uitsluiten van herinnering. Kosten: EUR 3,00 per maand.

Service Center

Dankzij het Service Center kunt u als accountant een aantal essentiële taken zelf uitvoeren, zonder tussenkomst van Unit4. U kunt: administratiegegevens beheren, administraties verwijderen en nieuwe administraties aanmaken medewerkergegevens beheren, medewerkers verwijderen en nieuwe medewerkers aanmaken betaalgegevens beheren het onboardingsproces beheren, nieuwe cliënten uitnodigen om Unit4 Management Monitor en haar aanverwante applicaties te gaan gebruiken voor inzicht in hun administratie.

Online suite voor de zelf-boekende cliënt

Wanneer uw cliënt behoefte heeft aan extra functionaliteit of als de cliënt graag de volledige administratieve verwerking in eigen handen wil nemen, dan kan hij of zij een eigen abonnement starten. Uw cliënt beheert en verwerkt zelf de administratie en u houdt zich voornamelijk bezig met controlewerkzaamheden en het jaarwerk. U kunt vanuit Unit4 Multivers Accounting Online als tweede gebruiker inloggen in de administratie van uw cliënt. U hebt daarbij de beschikking over de modules die u hebt geactiveerd in uw eigen Unit4 Multivers Accounting Online abonnement. Uw cliënt heeft de keuze uit de volgende varianten:

 • Unit4 Multivers Small Online – Complete financiële administratie
 • Unit4 Multivers Medium Online – Unit4 Multivers Small Online aangevuld met facturatie, management assistent en CRM
 • Unit4 Multivers Large Online – Unit4 Multivers Medium Online aangevuld met voorraad- en bestelregistratie.
 • Unit4 Multivers XtraLarge Online – Alle beschikbare functionaliteiten waaronder ook urenregistratie en projectadministratie

Voor de varianten Small, Medium en Large kunnen optioneel ook de volgende modules geactiveerd worden:

 • Automatische Incasso
 • Vaste activa
 • Offertes (voor Medium en Large)

Fusie Bercon IT Oplossingen

Per 1 september jl. zijn Bercon IT Oplossingen en GB Business Solutions...

Unit4 Service Pack 6

Service Pack 6 kent een aantal belangrijke wijzigingen en nieuwe features, zoals onder meer de overgang naar Progress OpenEdge 11.7 64 bit, uitbreiding koppelen bijlages, verbeterde batch functionaliteit, nieuwe mailfunctionaliteit, verbeterde export naar Excel, en een uitbreiding op gebied van connectiviteit door de lancering van een REST API.

Lente-actie!

Op zoek naar nog meer functionaliteit of extra gebruikers.
Unit4 heeft voor al haar Multivers gebruikers tot en met 20 juni nog de Lenteactie lopen.
Gebruikers van Small / Medium / Large / XL kunnen nu heel interessant doorgroeien en of uitbreiden.

Elvy Factuurverwerking

Creëer controle, inzicht en efficiëntie met Elvy: dé oplossing voor het efficiënt verwerken van uw factuurstromen. Facturen worden automatisch vanuit uw mailbox opgepakt en fysieke documenten kunt u inscannen. maar Elvy doet meer…

Eindejaarsactie Unit4 nog 1 week!

U hebt precies één week om nog gebruik te kunnen maken van de interessante eindejaar aanbiedingen. Bekijk uw aanbieding op de website!

Multivers Web

Inmiddels zijn diverse Unit4 Small en Medium Online gebruikers al overgezet naar het nieuwe Multivers Web. Bekijk de voordelen van Multivers Web!

Jaarafsluiting Unit4

Jaarafsluiting Unit4. U kunt hier de jaarwisseldocumenten, procedure jaarafsluitingen en belangrijke informatie betreffende de BTW verhoging lezen.

Nieuwste versie Unit4 Multivers

Multivers 10.10 is beschikbaar! Deze is 14 december 2018 voor alle online-gebruikers geïnstalleerd. Offline-gebruikers kunnen deze versie hier downloaden.

Multivers en de verhoging van het BTW tarief

Per 1 januari 2019 is de verhoging van het lage BTW tarief een feit. Hier treft u antwoorden en nuttige tips over deze implementatie in Unit4 Multivers.

Unit4 Eindejaarsacties nog 3 weken!

Nog maar 3 weken Unit4 Eindejaarsacties Multivers Medium en XtraLarge! Deze acties zijn geldig tot en met 21 december 2018.

Krijg grip op uw planning met vPlan

vPlan is de flexibele en visuele manier om uw werk te...

Reminder! Gratis workshop Unit4 Management Monitor 5 juni 2018

Op 5 juni 2018 organiseren wij een gratis introductiesessie...

Alleen nog ondersteuning op Unit4 Multivers 10.8.2.1 en hoger

Vanaf 1 oktober aanstaande zal onze supportafdeling alleen...

Save the date! Gratis workshop Unit4 Management Monitor 5 juni 2018

Op 5 juni 2018 organiseren wij een gratis introductiesessie...

Save the date! Gratis workshop QlikSense 15 mei 2018

Voor ondernemers die makkelijker en sneller willen beschikken...

Fix update Unit4 Multivers 10.9.3.1

Afgelopen week is Unit4 Multivers 10.9.3.1 in de online...

Meer winst door eenvoudige urenregistratie en facturatie

Doe dit door de urenregistratie en -administratie te...

Uitnodiging gratis workshop Unit4 Management Monitor

In de maanden mei en juni van 2018 organiseren wij 2 gratis...

Pilots gezocht Unit4 Multivers webbased

Unit4 Multivers maakt dit jaar flinke stappen naar een 100%...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten