UNIT4 Multivers CRM App

Uw klantgegevens altijd en overal beschikbaar op uw iPhone of iPad? Dat kan met de UNIT4 Multivers CRM App.

ipad retina liphone retina

 

 

 

 

 

 

De UNIT4 Multivers CRM App geeft naast inzicht in uw klantgegevens, ook de mogelijkheid om nieuwe klanten aan te maken, te bewerken en zelfs te verwijderen. Op een overzichtelijke manier vindt u naast de NAW en contact gegevens zoals telefoon, mobiel, e-mail en website gegevens ook een overzicht van openstaande posten, orders en offertes terug.

Daarnaast biedt de UNIT4 Multivers CRM App de mogelijkheid om acties en notities aan te maken en te bewerken. De UNIT4 Multivers CRM App laat zelfs op kaart de locatie van de geselecteerde klant zien en toont het de meest efficiƫnte route op basis van uw huidige locatie.

Vanuit de UNIT4 Multivers CRM App is het bovendien mogelijk om direct uw klant een SMS te sturen, zijn website te bezoeken of een telefoongesprek te starten. Zo kunt u snel en gemakkelijk doorwerken; ook als u niet op kantoor aanwezig bent.

Beschikbaarheid en download

De UNIT4 Multivers CRM App is geschikt voor alle gebruikers van UNIT4 Multivers Online en werkt voor de licentie types XtraSmall, Small, Medium, Large, XtraLarge en Accounting.

Er is zowel een iPhone als een iPad versie van de UNIT4 Multivers CRM App beschikbaar. De CRM App is ook voor Android beschikbaar.

 

Voorbeeldschermen Iphone

iOS Simulator Screen shot May 29, 2013 5_02_24 PMiOS Simulator Screen shot May 29, 2013 4_45_41 PMiOS Simulator Screen shot May 29, 2013 4_45_51 PM

 

 

 

 

 

 

Voorbeeldschermen IPAD

IPAD iOS Simulator Screen shot May 29, 2013 4_50_04 PMIPAD iOS Simulator Screen shot May 29, 2013 4_56_12 PM