Toepasbaarheidsonderzoek (TPO)

Hoe weet u nu of u de juiste keuzes maakt?
Geen zorg! … Bercon helpt u met een doeltreffende voorbereiding.

Het is het verstandig, en vaak ook kostenbesparend (de investering betaalt zich terug), om het voortraject uitgebreid aan te pakken. Hiervoor halen we het Bercon-Toepasbaarheidsonderzoek (Bercon-TPO) uit de kast.

Een Bercon-TPO zorgt ervoor dat u echt maximaal rendement gaat halen uit uw automatisering. Alle mogelijke knelpunten worden boven water gehaald. Toekomstige gebruikers worden geïnterviewd, alle mogelijke praktijksituaties worden doorgenomen en we kijken kritisch naar alle bedrijfsprocessen.

 

De onderstaande vragen zijn hierbij leidend t.w.

  • of er in het selectietraject aannames zijn gedaan die niet gerealiseerd kunnen worden
  • of na inventarisatie van uw bedrijfsprocessen blijkt dat belangrijke eisen aan de bedrijfssoftware in het voortraject zijn vergeten te benoemen
  • of functionaliteit van de bedrijfssoftware ook daadwerkelijk biedt wat uw medewerkers er van verwachten en dus past bij uw organisatie
  • of de oplossing in de dagelijkse praktijk van uw bedrijf voldoet

Het resultaat van een Bercon-TPO is een demo-versie waarmee we uw praktijksituatie volledig kunnen simuleren en testen. In het onderzoeksrapport staat tevens precies beschreven wat er wel maar ook wat er niet gerealiseerd kan worden. Een belangrijk onderdeel is ook dat we u inzicht geven in de stappen die er genomen moeten worden, met de bijbehorende investering, om het hele traject succesvol te kunnen afronden.

Een mooie bijkomstigheid is ook dat u onze werkwijze kritisch kan beoordelen. U weet na het Bercon-TPO precies wat u aan ons heeft!

Implementatie  Bercon Helpdesk  Contact