Gritco over AutoDoc

Gritco is als zelfstandig fabrikant gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige perslucht straalapparatuur. Het bedrijf werkt al geruime tijd met de systeemonafhankelijke software AutoDoc. In gesprek met directeur Sander van der Made.

Hoe verloopt het verzenden van facturen sinds jullie AutoDoc gebruiken?
“Nadat een opdracht is verwerkt en de factuur verzonden mag worden is het voor ons werkelijk één druk op de knop om de factuur naar het juiste adres van onze klant te versturen. En naast het verzenden van de factuur wordt deze ook nog eens gearchiveerd op debiteurnaam en op het jaar dat de factuur is verzonden”.

Hoe is de implementatie verlopen? Waren er nog veel ingrepen nodig om AutoDoc goed zijn werk te kunnen laten doen?
“De invoering is verrassend vlekkeloos verlopen. Bercon heeft een aantal aanpassing in onze bedrijfssoftware van UNIT4 doorgevoerd zoalshet aanmaken van extra velden om AutoDoc goed te kunnen ‘sturen’ op het gebruik van het juiste e-mail adres. Daarnaast is er vinkveldje verschenen bij de debiteuren die de factuur toch liever per post ontvangen”.

Kun je aangeven wat AutoDoc jullie in de praktijk oplevert?
AutoDoc levert ons echt heel veel tijdwinst op ten opzichte van de handelingen die wij voorheen tijdens het versturen van de facturen moesten verrichten. Daarbij komt dat wij AutoDoc ook gebruiken voor orderbevestigingen, offertes en het archiveren van certificaten. Voor heeft de invoering van AutoDoc een enorme efficiencyslag opgeleverd, waar we elke dag plezier van hebben.

Ik wil meer weten over AutoDoc!

Neem contact met mij op! Als u de onderstaande velden even invult en op de 'neem contact op' klikt dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op.