Bedrijfssoftware

Goede IT Oplossingen realiseren wij met software die zich bewezen heeft in de praktijk.

Wij zijn gecertificeerd partner van UNIT4. UNIT4 ontwikkelt al 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware gericht op een aantal verticale segmenten en specifieke branches. Een van die doelgroepen is het Midden- en Kleinbedrijf (MKB): een zeer brede groep ondernemers met uiteenlopende eisen en wensen als het gaat om softwareondersteuning. Ondersteunend aan de bedrijfssoftware van UNIT4 zijn de oplossing zoals Qlikview voor het realiseren van management rapportage en AutoDoc HSE voor het verder automatiseren van uw documentenstroom. We geven u hier een beknopt overzicht. Zoekt u een goede IT Oplossing neem dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.

logo

 

 

UNIT4 ontwikkelt ruim 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware gericht op een aantal verticale segmenten en specifieke branches. Een van die doelgroepen is het Midden- en Kleinbedrijf (MKB): een zeer brede groep ondernemers met uiteenlopende eisen en wensen als het gaat om softwareondersteuning. Daarom heeft UNIT4 meerdere producten ontwikkeld voor het MKB. Die hebben één ding gemeen: de software is thuis in het bedrijf en ondersteunt de bedrijfsvoering van de MKB’er optimaal.

 1. UNIT4 Multivers XtraSmall:
  facturatiepakket voor de zzp’er
  Het facturatiepakket UNIT4 Multivers XS biedt u alle essentiële functionaliteit die een zzp’er wenst. U kunt zelf online factureren en betalingen registreren. 
 2. UNIT4 Multivers Small:
  boekhoudsoftware voor de kleine onderneming
  Dit betaalbare basissoftwarepakket bevat alle essentiële administratieve functies voor kleinbedrijven in Nederland en België. Bovendien bevat de applicatie onder meer vreemde valuta, rekeningoverzichten en aanmaningen, btw-aangifte, telebankieren, dashboards, budgetten en diverse info- en overzichtsprogramma’s zoals kolommenbalans, proef- of  saldibalans en resultatenoverzichten. UNIT4 Multivers Small biedt controle over en inzicht in de uitgaven en inkomsten en vormt daarmee een solide basis voor de financiële administratie van de kleine onderneming. 
 3. UNIT4 Multivers Medium:
  boekhoudsoftware voor kleine/middelgrote ondernemingen
  UNIT4 Multivers Medium is speciaal voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Ten opzichte van UNIT4 Multivers Small bevat UNIT4 Multivers Medium onder meer de volgende extra functies: artikelbeheer, waarschuwings- en opvolgingsmechanisme en uitgebreide managementstatistieken zoals in- en verkoopstatistieken, kengetallen en relatiebeheer. Daarnaast biedt UNIT4 Multivers Medium standaard uitgebreide faciliteiten voor facturatie. De functie relatiebeheer voorziet onder meer in uitgebreid relatie- en documentbeheer en in zelf te definiëren vrije velden voor relaties, contactpersonen, debiteuren, crediteuren en artikelen, zodat de ondernemer beter geïnformeerd is, sneller beslissingen kan nemen en gerichter kan omgaan met kansen in de markt. 
 4. UNIT4 Multivers Large:
  business software voor kleine/ middelgrote ondernemingen met handel
  UNIT4 Multivers Large is speciaal voor ondernemers in het kleinbedrijf met handel. Ten opzichte van UNIT4 Multivers Medium bevat UNIT4 Multivers Large onder meer de volgende extra functies: voorraad- en bestelregistratie, verkoop, backorders, pakbonnen etc. 
 5. UNIT4 Multivers XtraLarge:
  allround business software voor het MKB
  De uitgebreide versie van UNIT4 Multivers XtraLarge biedt niet alleen controle over uitgaven en inkomsten, maar ook managementinformatie met uitgebreide statistieken, en onderhoud van bijvoorbeeld zakelijke contacten en prijsafspraken. De Management Assistent biedt met één druk op de knop inzicht in het bedrijfsresultaat, omzet, inkopen en trends. Dankzij de zelflerende assistent, de mogelijkheid tot ‘intelligent boeken’, en de waarschuwings- en opvolgingsmechanismen voor onder andere voorraad, budgetten, debiteuren en crediteuren, neemt UNIT4 Multivers XtraLarge de gebruiker veel werk uit handen. UNIT4 Multivers XtraLarge biedt functionaliteit voor onder andere de financiële administratie, facturering, voorraad, projecten, offertes, abonnementen, incasso, urenregistratie en relatiebeheer. 
 6. Add-on modules UNIT4 Multivers XtraLarge
  UNIT4 Multivers PaperLess
  Met UNIT4 Multivers PaperLess kunt u de documenten- en facturenstroom in uw bedrijf efficiënter en effectiever laten verlopen. U scant boekstukken en documenten die daardoor in een elektronisch archief terechtkomen. Bovendien genereert UNIT4 Multivers PaperLess automatisch een boekingsvoorstel voor u. U kunt de facturen en documenten op elk gewenst moment in het systeem bekijken. Papieren opslag behoort hiermee tot de verleden tijd. UNIT4 Multivers.

  Elektronisch Factureren
  Met de module Elektronisch Factureren van UNIT4 Multivers kunt u uw klanten digitaal facturen sturen. Elektronisch factureren zorgt voor een aanzienlijke kostenverlaging. Ontvangt u elektronische facturen van een leverancier die ook UNIT4 Multivers gebruikt? Dan hebt u nog meer voordeel! 

unit4logo2

UNIT4 Multivers Extended: ERP software voor groothandels
De handelsketen is continu in beweging. Veranderende marktomstandigheden bewegen uw handelsbedrijf tot innovatie. De geïntegreerde groothandel ontplooit activiteiten van achter- of voorliggende schakels in de keten. Denk aan retailactiviteiten, zelf produceren of vermarkten van privatelabels. Hierdoor ontstaat meer behoefte aan flexibiliteit, inzicht in de voorraad, het bestelgedrag en de wensen van de afnemers. Werken in de handel vraagt om aanpassingsvermogen. UNIT4 begrijpt dat. Wij hebben ons in de wereld van handelsbedrijven verdiept en weten precies waaraan u behoefte hebt als het gaat om softwareondersteuning voor uw bedrijfsvoering: UNIT4 Multivers Extended. Dit is het strategische instrument voor handelsbedrijven die snel willen inspelen op de veranderende informatiebehoefte als gevolg van hedendaagse en toekomstige ontwikkelingen. De applicatie is samen met bedrijven uit de handelssector (door)ontwikkeld. UNIT4 Multivers Extended ondersteunt ruim zevenhonderd handelsondernemingen in hun bedrijfsvoering.

Rendementsverbetering UNIT4 Multivers Extended verbetert het rendement op alle niveaus van uw organisatie. Hiermee beschikt u over een instrument waarmee u kunt inspelen op ontwikkelingen binnen de markt, dat wendbaar is en meegroeit met uw ambitie en doelstellingen. De modules van UNIT4 Multivers Extended zijn volledig met de backoffice geïntegreerd, zodat u informatie real-time kunt verwerken. Gevolg is dat u sneller kunt inspringen op veranderingen binnen de markt en daardoor concurrentievoordelen kunt behalen. De basismodules van UNIT4 Multivers Extended, Basis Financieel en Handel beschikken standaard over de volgende functionaliteit:

 • 1 centrale database, te benaderen via ODBC (Word, Excel etc.)
 • Onbeperkt aantal administraties
 • Administratieonafhankelijke gegevens
 • 5 gelijktijdige gebruikers (uit te breiden per 1)
 • Grootboek
 • Debiteuren
 • Crediteuren
 • Telebankieren
 • Onbeperkt aantal valuta
 • Aanmaningen en rentenota’s
 • Kostenplaatsen, kostendragers
 • Budgetten en prognoses
 • Voorafgaande journaalposten
 • Permanence boekingen
 • Vaste journaalposten
 • Verplichtingen administratie
 • Producten en diensten, per product onbeperkt aantal eenheden (bijv. per stuk, doos van 10 etc.)
 • Onbeperkt aantal vrije produ ctkenmerken (bijv. hyperlinks)
 • Samengestelde Producten (vaste- en vrije samenstellingen, explosieartikelen)
 • Magazijnen
 • Locaties
 • Inkoop (besteladviezen en bestelcockpit)
 • Te verwachten ontvangsten per magazijn op datum
 • Formule van Camp (berekening van de optimale bestelhoeveelheden)
 • Uitgebreide kortingsstructuren aan zowel de inkoop- als verkoopkant
 • Serienummers en batch/lotnummers
 • Verkooporders (zelf in te stellen orderprocedure voor o.a. baliefacturatie, afhaalorders en rechtstreekse leveringen aan de klant)
 • Verkoopstatistieken • ATP controle tijdens orderinvoer
 • PNA en PSA controle
 • Zelf samen te stellen informatieprofielen
 • Rapportgenerator voor het aanmaken van diverse lay-outs (facturen, bestelformulieren etc.)

qlikview_logo

 

 

 

JIS03718_web

QlikView staat voor eenvoud in management rapportage. Het biedt de gebruiker met een simpele ‘klik’ direct  informatie in de vorm van dashboards, grafieken en tabellen. Met QlikView zoomen gebruikers eenvoudig dieper in op de cijfers, van hoofd- naar detail-niveau en weer terug. Dashboards laten geen ellenlange lijsten met data zien maar precies die kengetallen die je als gebruiker nauwlettend in de gaten wil houden. QlikView geeft gebruikers krachtige analyse mogelijkheden en razendsnelle toegang tot informatie uit uw boekhoud- en erp-software.

Met QlikView on Mobile realiseert u overal direct toegang tot uw gegevens op een gebruiksvriendelijke manier die u kent van consumenten apps. QlikView-apps ondersteunen de vertrouwde multitouch-bewegingen waaraan u gewend bent en maakt gebruik van apparaatfunctionaliteit zoals geo-locatie. Met QlikView on Mobile kunt u uw eigen weergaven definiëren, zo breed of diep als maar nodig is. U hoeft zich niet te beperken tot een handvol hard geprogrammeerde weergaven.

banner1

 

 

 

 

Verbeter uw documentenstroom, door deze volledig automatisch te maken, met AutoDoc HSE

Met AutoDoc HSE is het heel eenvoudig om uw documentenstroom te automatiseren zoals u dat wilt.

autodochse

Klik hier of op de foto om direct naar de speciale AutoDoc pagina door te schakelen.

 

 

Nieuws Bercon Helpdesk Mobiele oplossingen  Managementrapportage