Onze focus

Al sinds de oprichting in 1994 heeft Bercon IT Oplossingen voor haar klanten de volgende focus: “Automatiseren met meer rendement”. 

Het Bercon-Team heeft jarenlange ervaring als het gaat om de implementatie van bedrijfssoftware in bedrijven en organisaties van verschillende omvang en in verschillende branches.

Ontwikkelingen op automatiseringsgebied stoppen nooit!. Naast een doeltreffend advies v.w.b. het maken van software-keuzes, het leveren van een uitgekiend totaal begeleidingspakket bij de implementatie … is de ‘vervolgzorg’ na de implementatie van cruciaal belang om maximaal rendement te blijven halen uit uw automatisering.

Niet voor niets heeft Bercon al sinds jaar en dag een eigen helpdesk die wordt bemand door consultants met een flink gevulde rugzak als het gaat om kennis en praktijkervaring.

Het Bercon Team zorgt ervoor dat zij weten wat er speelt binnen uw bedrijf. Uiteraard staat u als klant centraal en wordt er positief kritisch gekeken naar de doelstellingen en de daarbij behorende bedrijfsprocessen.

Diepgaande productkennis, specifieke branche kennis, visie op toekomstige marktontwikkelingen een schat aan praktijkervaring en heldere communicatie met een open vizier zorgen voor IT oplossingen die doen wat ze moeten doen … en bruikbaar zijn voor iedere medewerker binnen uw bedrijf.

 

De Bercon-Focus brengt u optimalisatie van uw bedrijfsprocessen, meer efficiëncy en, niet onbelangrijk, meer rendement.

Het Bercon-Team weet als geen ander dat begeleiding een cruciale rol speelt bij een snelle acceptatie van een nieuw systeem. Goede Bercon-Begeleiding tijdens de implementatie maar ook daarna verhoogt de slagingskansen substantieel. Bercon geeft gebruikers tijdig en in goede samenwerking de juiste training bij gerealiseerde oplossingen.

Het bieden van service en ondersteuning aan onze klanten zit het Bercon-Team  in de genen. Bercon luistert scherp en weet welke vragen gesteld moeten worden om doelgericht en snel tot de juiste oplossing te komen.

Organisaties zijn gebaat bij stabiliteit. De software die Bercon inzet bij het realiseren van oplossingen zijn niet alleen klaar voor nu, maar ook voor morgen … en hebben zich bewezen in de dagelijkse praktijk.

Bercon is vanaf haar oprichting gecertificeerd partner van UNIT 4. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt UNIT4 praktijkgerichte bedrijfssoftware en zij biedt een breed dienstenaanbod met specialisaties in oplossingen voor groothandelsbedrijven, de automotive branche en projectmatig werkende bedrijven.

Bercon biedt IT oplossingen om uw bedrijf uw bedrijfsprocessen werkelijk te optimaliseren. Dat doen ze niet alleen met techniek, maar vooral met goed opgeleide … oprecht betrokken medewerkers die de belangrijkste rol spelen in onafhankelijk advies, implementatie, opleiding….. en support.

 Bercon IT Oplossingen. Automatiseren met meer rendement

Oplossingen  Klanten over ons  Toepasbaarheids onderzoek (TPO)