Geschiedenis

Bercon IT Oplossingen is in 1994 opgericht door Wim Contze en Jan Berssenbrugge. Voor die tijd zaten zij jarenlang aan uw kant van de tafel, als ondernemer met automatiserings- perikelen. Tot zij op een dag besloten het heft in eigen hand te nemen. Wim en Jan hadden inmiddels zelf meer te bieden dan de adviseurs die hen adviseerden.

Met Bercon begonnen zij een onafhankelijk IT bedrijf dat zich heeft gespecialiseert in bedrijfssoftware oplossingen voor het MKB. Vanaf het begin ging Bercon een samenwerking aan met Unit4, leverancier van ERP software. De kennis van Bercon, aangevuld met intensieve producttrainingen, leverde Bercon direct de status op van gecertificeerd partner van Unit 4.

Vrijwel direct na de oprichting werd er een eigen helpdesk opgericht om voorop te blijven lopen in de persoonlijke begeleiding en service voor klanten.

In de afgelopen jaren is het dienstenaanbod steeds verbreed en ontwikkelde zich specialisaties in oplossingen voor groothandelsbedrijven, de automotive en projectmatig werkende bedrijven.

De filosofie van Bercon zal altijd dezelfde blijven nl. dat de klant en haar bedrijfsprocessen altijd voorop gesteld worden. De klanten van Bercon worden met onafhankelijk advies, implementatie, opleiding en support geholpen om optimaal gebruik te maken van de automatiseringskansen.

Bercon IT Oplossingen … automatiseren met meer rendement

Klanten over ons Onze focus  Nieuws    Bercon Helpdesk    Contact