Blue10 Invoice Management

Stelt u zich eens voor dat u dagelijks inzicht heeft in uw inkoopfacturen. Ze worden snel en foutloos verwerkt en het zoeken naar facturen behoort tot het verleden. U kunt uw facturen voortaan altijd eenvoudig terugvinden in een digitaal archief.

Een utopie? Niet met Blue10 Invoice Management; het systeem voor het digitaal verwerken van uw inkoopfacturen. Ook úw organisatie kan profiteren van de voordelen.

Wat is digitale factuurverwerking?

Ieder bedrijf heeft te maken met inkomende facturen. Of het er nu veel of weinig zijn, het verwerken gebeurt vaak handmatig en is een tijdrovend proces. Bovendien is er niet altijd inzicht in de status van inkoopfacturen binnen uw organisatie. Blue10 Invoice Management maakt dit proces voor u helder en overzichtelijk. De traditionele handmatige verwerking van facturen behoort namelijk tot het verleden. Alle inkoopfacturen – papier, digitaal (pdf) en elektronisch (XML ) – komen in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in uw ERP of boekhoudsysteem.

Wanneer is Blue10 Invoice Management interessant?

Wellicht denkt u dat het digitaal verwerken van inkoopfacturen alleen interessant is voor organisaties als Philips, Shell of The Greenery. Dat is een misverstand: Blue10 heeft het digitaal verwerken van inkoopfacturen voor iedere organisatie toegankelijk gemaakt. Het systeem kan zowel lokaal op een eigen server als online worden gebruikt. Op deze manier biedt Blue10 Invoice Management al voordelen bij de verwerking van enkele tientallen facturen per maand.

Aan welke financiële systemen is Blue10 Invoice Management gekoppeld?

Blue10 Invoice Management werkt probleemloos samen met een groot aantal financiële systemen, zoals: Unit 4 Multivers, Microsoft Dynamics NAV (Navision), MS Dynamics AX (Axapta), Exact, AccountView, IMUIS (Online), Twinfield en vele anderen. Staat uw systeem hier niet tussen? Het is goed mogelijk dat wij toch over een standaardintegratie met uw financiële admini-stratiebeschikken. Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden. Indien gewenst realiseren wij een standaard integratie met uwsysteem.

Meer weten?

Klik hier (PDF 319 kB) om de gehele informatie te downloaden

Ik wil meer weten over Blue10 Invoice Management

Neem contact met mij op! Als u de onderstaande velden even invult en op de 'neem contact op' klikt dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.